Rajzpályázat

Sok építőmester a múzeumban azon dolgozik, hogy jövő évtől a raktárak mindenki számára látogathatóak legyenek. Kicsit más lesz a múzeumlátogatás, mint eddig, olyan helyeken járhatsz ahova eddig nem mehettél be. Tárgyakat láthatsz majd, amit eddig nem tudtunk megmutatni, mert kevés volt a helyünk, raktáraink pedig zsúfoltak voltak. Most igyekszünk olyan helyet kialakítani amit szívesen ajánlanál barátaidnak is, és ahol tartalmas időt tudsz eltölteni.
Te hogyan képzeled, ezeket a raktárakat? Szabadon választott technikával max. A/3-as méretben mutasd meg nekünk! 
A nyertes pályamunka alkotóját (osztályával, ill. csoportjával) egy különleges múzeumi délutánra látjuk vendégül az újonnan elkészült raktárakban. 
A pályaműveket 2017. március 31-ig várjuk a múzeumba.
Türr István Múzeum 6500 Baja, Deák Ferenc u.1. 
Munkád hátlapjára kérjük írd rá nevedet, osztályodat, életkorodat, iskolád nevét.

Köszönjük a rajzpályázatra beküldött alkotásokat! A gyermekek képein egy nagyon sokszínű, izgalmas múzeum világa tárul elénk. Láthatunk ultramodern kiállítást, mozgólépcsővel, fényreklámmal. Természetesen van dínó fog, értékes kincs , királyi korona a gyermekek által megálmodott múzeumi terekben.
Bár nehéz dolga volt a zsűrinek, de kiválasztotta azokat az alkotásokat melyeket külön díjazni szeretnénk. Az első helyezettet osztályával együtt vendégül látjuk egy izgalmas múzeumi órára a vadonatúj látványraktárunkba. Díjátadás április 28-án lesz a Türr István Múzeumban, minden díjazottat külön értesítünk.

Középiskolás korosztály
1. Szarka Nikolett Jelky András Szakk. 11.oszt. 
2. Polyák Fanni Jelky András Szakk. 11.oszt.
3. Szabadi Szilvia

Felső tagozat
1. Nagy-Löki Lajos László 
2. Sasi Bulcsú
3. Biczók Antal

Alsó tagozat
1. Nagy Norina Angyalka
2. Horváth Eszter
3. Durst Tamás
4. Wolfárt Julianna
5. Várnai Hunor
6. Andriott Hanna

Óvodás
1. Kővágó Örs
Kozák Bence
2. Koller Nina
3. Molnár Enikő